<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

onsdag, marts 27, 2002

Allerede nu er der sket store fremskridt. Hun har fortalt mig hvad hun hedder. Eller fortalt og fortalt: I går glemte hun at holde hånden for sit navneskilt, som hun ellers plejer når hun betjener mig. ("Betjener", om jeg så må sige). Jeg fik gjort hende opmærksom på at jeg altid har syntes at Pernille var sådan et sødt navn, og hun sukkede genert som hun plejer. Jeg havde nu nok også rost hendes navn hvis hun havde heddet noget andet, men jeg har altid syntes godt om navnet Pernille, og jeg må da ærlig talt indrømme at jeg er spændt på at finde du af hvad hun hedder til efternavn. Bare for at vide hvilket et navn vi skal smide væk når vi gifter os. Jeg er den moderne type, nemlig.
Jeg må bare have fundet du af det med den kemi. Det taler kvinder tit om. Måske kan man få sådan en syre/base-test-dims på apoteket?
Det må jeg se på, for jeg tror jeg må slå til inden hun taber interessen. Jeg har lagt mærke til at hun nogle gange har nederdel på på arbejde (det kan man sagtens se hvis man læner sig lidt frem). Måske ser hun en anden? Mere følger.

lørdag, marts 23, 2002

Jeg har mødt en utroligt charmerende pige. Hun arbejder nede i den lokale Netto, og jeg tror vi har en form for kemi mellem os. Det går kvinder meget op i. Nogle gange når jeg sætter min trestjernede salami på kassebåndet og omhyggeligt sørger for ikke at dække den med mine Tuborg, (man går vel op i mærkevarer), så er det som om hun sukker længselsfuldt og kigger genert ned i sit kassebånd. Men jeg har altid en frisk bemærkning klar for at muntre hende op. Bare en lille vits som "vil du vide hvor min stregkode sidder" eller "jeg er også på tilbud i den her uge" eller "jeg er desperat - knep mig for helvede!".
Jeg tror jeg er begyndt at gøre et indtryk. Sidst jeg købte ind (der var tilbud på kattetunger) så jeg i hvert fald at hun udvekslede blikke med butikslederen og de kiggede begge over på mig. Det skal nok blive interessant i fremtiden.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?