<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

fredag, marts 26, 2004

Jeg har købt en romaskine. Det er efterhånden længe siden, og jeg har ikke rigtig fået brugt den. Faktisk står den og ruster, så jeg overvejer at købe en påhængsmotor så den kan få rørt sig lidt mens jeg ser tv.

torsdag, marts 25, 2004

Jeg har prøvet at rejse på business i dag. Det var faktisk ikke specielt behageligt. Måske fordi der var mange med. Måske fordi døren indtil rygerne gik op og i hele tiden. Måske fordi jeg ikke havde billet og måtte gemme mig under sæderne hvergang der var en DSB-mand i nærheden.

tirsdag, marts 23, 2004

Jeg hader at vente i kø hos telefontjenester. Servicen er helt vildt dårlig: "Du vil blive betjent hurtigst muligt". Skulle det være positivt? Jeg vil faktisk godt have at I tager jer lidt tid, især nu hvor jeg har ventet et fuldskægs tid.

mandag, marts 22, 2004

Retstavning HAR en kæmpe-betydning: Det er for eksempel en regional og kulturelt betinget nydelse at tygge Khat, mens det er decideret klamt at tygge kat!

lørdag, marts 20, 2004

Lige nu er kampen benhård på radiomarkedet. Ikke mellem stationerne. Hvis man tager en tur gennem samtlige frekvenser fra 88 til 104 Mhz er stillingen nogenlunde lige mellem Dido og hvid støj.
Jeg er sikker på at den næste retro-bølge bliver Nazi-jazz. Det luner!

torsdag, marts 18, 2004

Det er ikke meget regeringen vil gøre for de hjemløse. Selv flaskepanten skærer de ned. Hvad bliver det næste - minerede parkbænke?

torsdag, marts 11, 2004

Jeg har fundet ud af hvorfor avisen hedder Metro Express. Det er fordi at hvis man sammenligner den og toget, så kan man tit komme hurtigere frem ved at stille sig på en avis og vente på et vindpust.

onsdag, marts 10, 2004

Jeg er ligeglad med hvad de siger. "Polkastrip" bliver den næste store ting. Basta.
Uanset hvad Lene Espersen bliver konfronteret med af fejl fra sin egen side, svarer hun at hun "vil tage tingene i stiv arm" og "uden at ryste på hænderne". Hendes største politiske konkurrent er efterhånden Georg Olesen.
I forbindelse med åbningen af det dér "Fields" kan man ikke lade være med at tænke lidt over hvordan den slags egentlig kommer igang. Har de castet drengebanderne på forhånd, eller regner de med at de bare dukker op på åbningsdagen og er klar til at skule? Måske har der kørt et af de populære "udvælgelsesprogrammer" på TV. Man kunne have kaldt det "Mall-stars".

søndag, marts 07, 2004

Må jeg belært at nylige erfaringer præcisere: "If you got it - show it!" gælder ikke hvis man har erektion. Visse råbte endda noget med "politiet".

fredag, marts 05, 2004

En antiracistisk organisation er nu gået til kamp mod filmen "Lost in Translation" (titlen er ikke oversat) der efter "Asian Mediawatchs" mening fremstiller japanere stereotypt og ikke indeholde gode roller til japanere.
Når organisationen er færdige med denne værdige og relevante kamp kunne de måske vende blikket mod "Ringenes Herre". Orker bliver skåret urimeligt over en kam, og deres hjemland Mordor fremstilles ensidigt som et ubehageligt sted, helt uden at sætte fokus på dets mange gode sider. Og er der nogen gode roller til japanere i den?

tirsdag, marts 02, 2004

Jeg så i avisen at ilt er blevet det nye rusmiddel. Jeg tror det er begyndelsen til enden for diskoteker som vi kender dem: HVis folk først får ilt til hjernen vil de begynde at kigge sig om og straks derefter finde deres jakke og gå.

mandag, marts 01, 2004

Man skal ikke være hæmmet af overtro. Det er for eksempel dumt at lade sig påvirke hvis en sort kat går over vejen foran én. På den anden side skal man ikke ignorere det, hvis den begynder at sende trusselbreve.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?