<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

tirsdag, januar 25, 2005

Har lige set "Debat" mellem Anders Fogh og Mogens Lykketoft. Må sige at Venstres slogan tages meget bogstaveligt af VU. "Så ved du det bliver til noget". Ja, hvis det står til dem bliver det noget med skrårem og pøbelvælde. At se de rødblissede jyske bondedrenge råbe i kor med oprakte arme var som at kigge direkte tilbage på Tyskland i 30'erne.
Hvis moderpartiet deler det syn på demokratiet, så kan det være vores sidste folketingsvalg.
Det er ikke fordummelsen jeg frygtet - det er frygten der fordummer.
Det er ikke ventetiden der er gratis - det er gratistiden der er værd at vente på.
Frygt ikke amerikansk retorik - frygt amerikanske retorikere.


Hvis man går ind på siden www.df.dk ender man ikke hos Dansk Folkeparti, men hos nogle folkedansere. Men forskellen er begrænset. Begge grupper danser i takt og forsøger at hylde nogle værdier der forlængst er forsvundet.
Folketingsvalg er politikkens svar på Melodi Grand Prix: Alle forsøger at ramme den tone, som er mest behagelig at høre på for folk, og egentligt indhold kan man lede længe efter.

lørdag, januar 15, 2005

Hvorfor kan man få symaskinekørekort men ikke kort til andre husholdningsmaskiner. Jeg har aldrig lært at betjene en lighter, for eksempel. Eller en flammekaster.
Jeg har hørt at DR2 planlægger en filosofisk version af "Hvor blev de af", kun med afdøde gæster.

fredag, januar 14, 2005

Jeg skal helt klart til at spise noget mere på McDonalds: Når de har sådan nogle dygtige reklamefolk, der kan lyde næsten som de unge i op mod 30 sekunder ad gangen, forudsat at der altså findes unge, der uden påviselig grund udskifter danske ord med engelske, for lissom at virke mere autentiske.
Og så det efterhængte "dér". Hvor fikst kan det blive?!?
Måske er hele kampagnen for "McMaximum", eller hvad skidtet nu hedder, udelukkende så gennemført, tåknækkende pinlig for at tage opmærksomheden fra det absurde i at McDonalds, på et tidspunkt hvor de som aldrig før er i søgelyset for fuldstændig at skide på næringsværdien i deres fedtfyldte affaldsmad lancerer en burger der er STØRRE end de øvrige.
Men i det mindste har den bacon i. Sammenlignet med resten af McDonald-sortimentet er det ren slankemad.

onsdag, januar 12, 2005

NOGLE gør sig lystige over titlen på den nye støttesingle - "Så små vi er", men lige meget hvad er den da mere passende til lejligheden end hvis man havde genbrugt den der "kun en dråbe".

mandag, januar 10, 2005

Hjælp Asien. Det er jo for sent - den er skåret i stykker og ligger i eddikelage. Jeg siger Hjælp de raske drueagurker.
Det er utroligt svært at lave et støttesingle til fordel for katastrofeofre, for dels kender man slet ikke deres musiksmag og dels skal man være utroligt hurtigt ude. Løsningen på det sidste problem må være at sætte Remeé i direkte forbindelse med seismograferne i Stillehavet, så når jordskælvet sker kan hans støttesingle ramme Asien nogenlunde samtidig med flodbølgerne.

lørdag, januar 08, 2005

Jeg sidder her og får koffeinfrikaffe med fedtfri mælk og sødetabletter. Jeg er omkring 2% fra ikke at behøve nogen kop.

mandag, januar 03, 2005

Mejerierne har stor succes med salget af minimælk. Mit eneste ønske er at afsætningen ikke lokker dem til at graduere yderligere. Køb af mælk er ved at blive FOR stor en videnskab, og forskellen berettiger vel heller ikke til at kaste flere slags mælk ind mellem 0,1, 0,4 og 1,0 % fedt. Men lur mig om vi ikke får en "Medi-mælk med 0,7 %.



"Dansk-TOPPEN" er egentlig et meget dækkende navn, når man tænker på hvor fladt et land, Danmark er. Rigtig musik kan så konkurrere på nogle andre parametre end højde over havets overflade.

søndag, januar 02, 2005

Carsten Jensen har "set verden begynde" og "hørt et stjerneskud". Jeg har set et girokort og hørt en termin forfalde, dit forkælede drys.
Man ved man måske har et humørmæssigt problem, når man hører Morrissey og tænker "Hvor er han egentlig en glad og humørfyldt fætter".

Flodbølgen i Asien er jo svær at forklare for religiøse fundamentalister. Hvis der er tale om en decideret "syndflod" må gud jo have det svært med folk i den del af verden, mens han holder meget af folk i Schweitz og Østrig. Åbenbart er han en stor fan af nazisme og bankhemmeligheden og holder knap så meget af fattigdom.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?