<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

tirsdag, juni 18, 2002

Jeg går og bliver en smule nervøs. Hvad skal jeg tage på på fredag. Jeg ved godt at det måske ikke er så maskulint at bekymre sig om sit tøjvalg, men her i det nye århundrede er det ok for rigtige mænd at gå op i deres udseende. Det har Uffe Buchard selv sagt.
Jeg overvejer lidt kækt at hoppe i en T-shirt med sjojt slogan. Jeg har efterhånden samlet et par stykker sammen. Der er klassikere som "Her udvider Tuborg - og indskrænker Dansk Folkeparti". Det er en hættetrøje. Jeg har også "Sex-instruktør - første time kan strækkes til flere uger" og den altid fnisen-vækkende: "Min anden bil er en skolevogn".
Nå, eller også skal jeg satse på den stilede tilgang. Jeg tror euroman kalder det et "suit". Jeg har et jakkesæt som jeg kun har haft på én gang til noget halbal, og jeg har stadig tre dage til at fjerne avner fra bukseopslagene inden min date med Pernille. Så er det eneste problem at vælge slips. Eller måske ikke så meget at vælge. Bare at finde det. Har jeg mon brugt det til at pudse sko eller til at binde min bagagebærer fast til min cykel. Nå, jeg hitter det nok inden fredag.

Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?