<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

mandag, juni 24, 2002

Sikke en aften. Jeg må sige at jeg var nervøs, men det gik over al forventning. Jeg valgte at tage min fløjsbukser på, da min mor har sagt at fløjl er kommet på mode igen. Og så siger de at det ikke kan betale sig at gemme sit tøj i tyve år. OK, de er så lidt små i det, men det giver mig en meget maskulin kropsholdning, hvis jeg selv skal sige det. Jeg kendte ikke på forhånd caféen, og det eneste Pernille havde sagt var at den var oplyst og velbesøgt, og med op til flere nødudgange, hvad det så end har med sagen at gøre.
Nu kan jeg ikke lide piger der virker billige, så derfor var jeg glad for at se at Pernille havde taget en højhalset rullekravesweater og smækbukser på, selvom det måske virkede lidt vel varmt i juni. Jeg havde selv bare en polyesterskjorte på, som jeg selv havde strøget. Kun foran. Jeg er jo ikke idiot. Og så fløjsbukserne, som var stort set nyvaskede. Jeg ankom præcis 16.30, og fik drukket en kop the inden Pernille kom klokken seks som vi havde aftalt.
Hun sagde hej og ville gerne have et glas hvidvin, selvom vi ikke skulle spise eller noget. Så spurgte hun om jeg "lavede andet end at gå i Netto", og jeg må sige at jeg blev noget smigret over hendes interesse. Jeg forklarede lidt om mit studie og mine hobbiiiees med både Dillerbob-bøger og Live-rollespil, og hun virkede meget interesseret og bad om at få en dobbelt vodka. Frisk pige. Vi snakkede rigtig hyggeligt i over 40 minutter, og hun sagde ja til at møde mig igen, hvis jeg begyndte at købe ind i Irma i stedet. Hun kunne desværre ikke om lørdagen eller søndagen eller mandagen eeller tirsdagen eller onsdagen, ,en vi skal mødes på torsdag. Nøj, hvor jeg glæder mig. Hvis jeg skriver en Dillerbob-bog mere, så bliver hun måske en hel time denne gang. Gad vide hvor der ligger en Irma. Jeg gider ikke cykle til Dragør. Igen.


Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?