<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

mandag, juli 25, 2005

Vennerne reagerede altid på Patrick Batemans "Det sagde hun også i går"-jokes med forundring og væmmelse i stedet for ægte moro.
Comments:
Hej Sebastian.
Med en parisisk sol skinnende ind af vinduet og netaviser paa computeren, er jeg noedt til at sende dig en mail efter at have laest dit indlaeg i Berlingske Tidende! TAK for et rigtig godt indlaeg - det er sgu fedt at hoere, at nogen unge faktisk stadig mener, at viden er godt. Nu er jeg ikke en sur gammel tante i prikket pliceret nederdel - eller tilhoerer plus 40 generationen - men er et af de her mennesker, der selvom jeg kun er sidst i tyverne, faktisk synes, at det er meget soergeligt, at det der giver prestige blandt unge udelukkende er toej, at hoere den rigtige musik og rulle med oejnene naar nogen synes, at matematik eller fysik er sejt. Saa jeg kan kun tilslutte mig din holdning - og haabe, at det faktisk lykkes dig at faa en debat igang!!!!!
Jeg googlede dig lige paa nettet - for at se, hvad du ellers har sagt af vise ting - og opdagede, at du udover at skrive paa bagsiden af Urban, ogsaa er vaert paa P3....og saa er det jeg lige maa spoerge om en ting: synes du ikke netop P3 i hoej grad laegger op til, at det eneste, der er fedt her i verden er at vaere saadan lidt smaadum, ret selvfed og i hvert fald grine en masse af sine egne jokes - og naa ja - saa deltage i en masse taabelige konkurrencer og vide en masse om musik? Ok Ok - jeg synes da selv, det kan vaere ret underholdende at hoere P3 - men netop fordi jeg ogsaa kan abstrahere fra det - og ved, at det ikke er det eneste saliggoerende. Men jeg tror mange af jeres lyttere, har jer som idoler - og hvis I ikke fortaeller dem, at I altsaa ogsaa synes, det er sejt at laese en bog om middelalderen eller rumrakettens udvikling - saa er det da skidt. Saa har du ikke en mulighed - og maaske en lille forpligtelse der - naar du nu har chancen for at naa saa mange unge, og du faktisk er een, de ogsaa kan se op til, fordi du samtidig er sej!
Hmmm - tja - ville jo alt i alt bare lige sige "skide godt indlaeg" - og go' sommer. Line
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?