<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

søndag, februar 05, 2006

Hvergang jeg ser en såkaldt islamisk "lærd" diskutere tegningerne af Profeten, skynder han (altså den "lærde", ikke profeten) sig at spørge om Jyllands Posten eller andre vestlige medier også ville bringe antisemitiske tegninger. Kan vi ikke blive enige om at hvis man har lyst til at se antisemitiske karrikaturer, så kan man købe en arabisk avis.Og kan vi ikke slå fast at der er forskel på at gøre grin med personer og med religiøse figurer.
Det positive ved den her groteske situation er at det er blevet udstillet hvor skadeligt det er for ens greb om logikken at være religiøs. Og det negative er at ingen af de store internationale medier tilsyneladende tør stille spørgsmålstegn ved det rimelige i at én religion vil udbrede sine dogmer til hele verden.
Der er omkring 10 grønthandlere i mit kvarter som er klogere end de Abu Laban.kloner, som CNN og BBC maser ind i deres studier for at tale om hvor svært det er at være muslim når en avis med et oplag under 200.000 offentliggør nogle tegninger, hvoraf mindst to er negative over for Islam. Hvor usikker har man lov til at være?
Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?