<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

torsdag, oktober 19, 2006

Hvis der en dag kommer et dansk mesterskab i "antagelser", må jeg være en oplagt favorit. Jeg er knaldgod til at antage. Det er mest teorier og opfattelser, jeg "antager". Ikke skikkelse af en tårnfalk, fx. Så god er jeg heller ikke.
Comments:
I mine øjne er du storfavorit til titlen, hvis vi et øjeblik antager, det mesterskab findes.

Angående fjerkræ - ville en samtale omhandlende en hypotetisk måge falde inden eller uden for kategori i et sådant mesterskab? Jeg tror, det var der, mine antagelser peakede... Hvis vi antager, det er inden for kategori altså.
 
Kære Sarah.
AFGJORT indenfor. Hypotetiske måger skal vist have deres egen disciplin i det mesterskab.
Hvad med andre hypotetiske fuglearter?
VH Seb.
 
If you assume then you're making an ass out of you and me.
 
Jeg har tradition for, at den første kommentar, jeg smider i nogens blog, spreder tvivl (eller fremstår bare en anelse blank), og det syntes jeg åbenbart ikke, du skulle snydes for. Hvis jeg kunne, havde jeg muligvis samlet det, jeg havde smidt, op efter mig... Men sikke en glædelig overraskelse at du tog det til dig. Nu begynder jeg jo for alvor at tænke videre i mulige kategorier. Hypotetiske fuglearter. Jeg tror sgu, vi har fat i noget!
 
Rygsvømmermågen, må være en oplagt mulighed. Eller den tonedøve grøft-drossel?
Måske den katatoniske Pest-Nattergal?
KH Seb.
 
Rygsvømmermågen! Selvfølgelig. Helt oplagt!

Er det noget med, du har læst noget jura engang? Ikke fordi jeg vil blande det sammen med vores fine hypotetiske fuglearter, men fordi jeg sidder med en fin bog foran mig, som forsøger at lære mig noget om Pant. I alle mulige andre sammenhænge sætter jeg stor pris på antagelser, hypotetiske genstande og kryptiske sætninger, man skal arbejde lidt for at få til at give mening, men de må gerne holde sig væk fra jurabøger. "Det første problem er, om en hypotetisk fordring overhovedet kan pantsættes med retsværn mod tredjemand(...) Med hensyn til selv stærkt hypotetiske fordringer må det antages, at de principielt kan pantsættes...". Noget hypotetisk, der må antages principielt at kunne noget. Jeg tror, jeg har fundet en deltager mere til mesterskaberne.

KH Sarah
 
Af uforklarlige årsager tror jeg, alle har læst jura engang.
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?