<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

mandag, december 11, 2006

At dømme udfra reklamerne så var de nordiske guder vilde med Valhalla-is, mens de græske foretrak Ferrero Rocher. Det er jo en af verdens første religiøse konflikter lige dér.
Måske forklarer det hvorfor de græske guder boede på et fjernt bjerg og ikke lod sig se. Ren skam!
Comments:
Nu er der vist ikke mange der længere tror på nævnte gudeverdener. Så jeg tror ikke at der er en religiøs konflikt under opsejling lige nu og her.

Jeg har ikke set den nævnte Ferrero Rocherreklame, men for valhallaisens vedkommende, så er det jo blot noget en opfindsom far bilder sin dreng ind, dermed er det jo ikke sagt at det forholdt sig sådan. I dette tilfælde tror jeg blot at det er grundet isens navn at de/faderen forbinder den med de nordiske guder. Reklamer benytter jo ofte tricket med at komme med en lille "løgn", for at fremhæve budskabet, eller her at forbinde deres produkt med noget guddommeligt. Det skal man være opmærksom på og det er en god idé at have paraderne oppe når du ser fjernsyn, Sebastian - og især reklamer. Man skal ikke tage alt for gode varer og helt bogstaveligt. Pas altid godt på dig selv i medielandskabet.
 
Jeg synes at Brilleabe har skrevet årets sjoveste kommentar. Er der nogen der vil donere et ungdomsbillede af Anders Fogn som præmie?
 
Kære P. Andersen.
Der FINDES ikke ungdomsbilleder af Anders Fogh. Han opstod spontant i sin nuværende form omkring 1980.
Det er derfor han har denne latente angst for at folk skal bore i fortiden, som konstant får ham til at udbryde "skal vi nu ikke se fremad". Man kan tilføje at eftersom mennesket er et rovdyr, hvis øjne begge peger fremad, så KAN vi ikke andet. Men det skader alligevel ikke at dreje hovedet ind imellem.
VH Seb.
 
Kære Sebastian
Det er altså ikke rigtigt. Mennesker kan ikke opstå ud af det rene ingenting. Og for at det ikke skal være løgn, så "borer" han selv i sin fortid på egen hjemmeside. Der er endda ungdomsbilleder af ham. Se selv på:

http://www.andersfogh.dk/page_02_02.php
 
Kære Brilleabe.
Det er meget uheldigt for Anders at du fremturer med den slags, for hans gode ven Bush har som sin officielle politik at mennesker er opstået af det bare ingenting.
VH Seb.
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?