<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

onsdag, december 27, 2006

Søren Krarup er meget forarget over at nogle præster i deres civile liv og uden præstekjoler vil lave en aktion vendt mod de danske flygtningeregler, der gør at irakere venter på udvisning til et land, der ifølge Kofi Annan er midt i en borgerkrig. Søren Kraup mener ikke at det sømmer sig for præster at blande sig i den offentlige debat. Nu er han jo selv et strålende eksempel på at der kan være en pointe i netop dét, men hvis man holder sig til det etiske, er det da mærkeligt at afvise folks ytringsfrihed på grund af deres erhverv. Eller er det på grund af deres holdninger. Det er vel kun et skridt fra ta mene, at folk ikke må besidde bestemte job på grund af deres holdninger.
Comments:
I modsætning til Søren Krarup, som er en ægte patriot og forsvarer danske værdier og den danske nation, er Sebastian Dorset en ynkelig, 3. rangs komiker, et stort venstreorienteret fjols og en ægte socialistisk idiot, som hverken kan sige noget intelligent eller morsomt!
 
Ja, du har ret: Sebastian Dorset er en af de største idioter og venstreorienterede fjolser i de danske medier. Han er ulidelig i sine konstant, forudsigelige, venstreorienterede udfald mod vores borgerlige regering, mod George Bush og USA - og sin tilsvarende støtte til øget muslimsk indvandring etc. Han er dybest set en typisk, venstreorienteret landsforrædder, men dem er der jo desværre mange af i medierne.
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?