<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

onsdag, januar 24, 2007

Dansk Folkepartis (erklærede) repræsentant i DRs bestyrelse, Ole Hyltoft, har allerede inden han er begyndt rettet krav mod P3. Der skal spilles nogle af de dejlige sange og viser, vi kender fra højskolesangbogen. Og selvfølgelig læses op af Steen Steensen Blichers dejlige værker, plus spilles klassiske numre fra Dansk Revy.
Man kunne vælge at sige at nogle gange er virkeligheden så komsik at satire må give op, men den siddende regering har mast tåbeligere forslag igennem på at idiotien er så massiv at ingen orker at modsige den, så her er et forsøg:
Det er muligt at man ved grundlæggelsen af P3 havde den slags værker i tankerne til kanalens programmer, men er det muligt at ignorere at der er sket nogle ting siden?
Og hvis det er Ole Hyltofts plan, hvorfor så nøjes med ting fra sidste århundrede?
Tre mænd i skindklæder, der slår sten mod hinanden og grynter melodisk er da meget godt i tråd med Dansk Folkepartis drøm om et racerent Danmark. Det er i hvert fald meget fjernt fra den "negermusik", som P3 spiller nu.
Comments:
Hvis Ole Hyltoft får held med sin idé og Gud forbyde det, er det sidste gang jeg lytter til P3.
Heldigvis har værterne på hhv. God Morgen P3 og De Sorte Spejdere taget hyltoft med et grand salt og set det lidt fra den morsomme side :-)
 
Ja, det har været sjovt at følge, men manden sidder jo stadig i DRs bestyrelse.
helt syret bliver det når han argument mod "pigtrådsmusikken" er at den ophidser de unge til vold og hærværk ude i ungdomshuset. Hvad er det nu, man kalder en samfundsopfattelse, der vurderer kunst ud fra dens opdragende værdi?
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?