<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

lørdag, januar 06, 2007

I dag demonstrerede Venstres Ungdom. De kunne jo dårligt gøre demonstrationen til et forsvar for Faderhuset, da det nok vil være lidt ekstremt, selv for en organisation hvis moderparti konstant opsøger alliancer med kristne fanatikere. De kunne også dårligt kalde det en demonstration mod "alle de unge, der er piercede og venstreorienterede (på den forkerte måde) og ikke gider gå på handelsskole" så de valgte at gøre demonstrationen til "et forsvar for ejendomsretten". Jeg hilser det velkommen, og håber der kommer mange flere af den type demonstrationer. Der er alt for få mennesker på barrikaderne for filosofisk/samfundsteoretiske grundprincipper. Hvad med en demo for forsamlingsfriheden? Eller en sultestrejke mod genindførelsen af Len, Stamhuse og Fideikommisgodser?? En sit-in mod hjemløshed. Nå nej, det er vist det, de er i gang med i Ungdomshuset.
Comments:
Hej Sebastian. Jeg læste bagsiden af "Urban" her til morgen, hvor du harcelererer over tidens trend med at være "smart" - eller "bodegasmart", som du kalder det. Du får mig til at tænke på Anders And - og det er skam ment som et kompliment. Der ligger en dyb modsætning i, at jo mere uheldig Anders And er i historierne, des mere succesfuld er han som fænomen, for så kan vi alle identificere os med ham. Som fænomen er Fætter Højben intet uden Anders - men Anders som fænomen kan fint klare sig uden Fætter Højben. Det ligger jo ligesom i sagens natur, at det altid er de få, som er de heldige. Hvis alle var heldige, ville ordet "held" miste enhver betydning. Nu kan du udskifte ordet "held" med "smart" eller "bodegasmart" i ovenstående udsagn og se, om du kan få det til at give mening.
 
Hej Eskild.
Det synes jeg er en rigtig god pointe. Så vil jeg prøve at være lidt roligere, næste gang de "bodegasmarte" (eller heldige) maser sig foran. Eller også udstøde et højlydt "UARK!" og trampe på min matroshue.
VH Seb.
 
"En sit-in mod hjemløshed. Nå nej, det er vist det, de er i gang med i Ungdomshuset."
Øh.. Tror da du har misforstået et eller andet, hvis du tror Ungsomshuset har noget som helst med hjemløshed (og modsatnd mod dette) at gøre..
De vil ha' et hus til dem selv, ikke til hjemløse, ikke pga. hjemløshed - og ike fordi de har brug for det. Hovedparten er jo snotforkælede børn af veluddannede forældre, der selv realiserede sig selv med lidt BZ-sjov, inden de påbegyndte akademikerkarrien...
 
Hjemløshed er vel defineret som "mangel på hus". Det er vel meget præcis det, der er tale om på Jagtvej 69, hvor to grupper vil have samme sted, hhv Faderhuset og "Ungdomshusets brugere". Om sidstnævnte så er associale og uansvarlige er sådan set definitionen uvedkommende.
Venlig hilsen Sebastian.
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?