<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

tirsdag, januar 30, 2007

Jeg kan læse at flere og flere feminister nu går ind for kvoteringer, så 40% af chefstillingerne og 40% af bestyrelsesposterne bliver forbeholdt kvinder. Det kan jeg selvfølgelig kun gå indfor, med den fuldstændige selvindlysende forudsætning at man indfører de samme kvoter for hjemløse. Der må naturligvis arbejdes for at maximum 60% af de, der bor på gaden er mænd, og de må have forret på ventelister, herberg og botilbud indtil det resultat er opnået.
Comments:
Se dét er ligestilling...!
 
Man kunne også arbejde for 40% af chefstillingerne og bestyrelsesposterne skulle gå til kvinder, og at der skulle være 0% hjemløse. Det ville måske ikke være egentlig ligestilling, men måske nærmere lighed. Bortset fra det, så er det vel ikke kvinder i chefstillinger/bestyrelser, der er grunden til, at næsten alle hjemløse er mænd?
Det er i hvert fald interessant, at man godt må sige, at kvinder selv er skyld i, at de ikke har topstillinger, da de ikke er så gode som mænd til at søge stillingerne/pleje deres karrierenetværk, men man må ikke sige, at mænd selv er skyld i deres hjemløshed, fordi de ikke er så gode som kvinder til at pleje deres venne/familienetværk og derfor har det meget svært efter en skilsmisse/fyring.
Personligt mener jeg begge dele er noget vrøvl, men dobbeltmoralen irriterer mig.
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?