<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

tirsdag, marts 20, 2007

Martsnummeret af Bazar har som sin største forsidehenvisning: "Wow - 100 beautytricks, der virker!"
Ikke alene antyder man at andre blade, IKKE har "beautytricks, der virker". Man indrømmer også at man i sine hidtidige numre, skamløst har serveret "beautytricks", der IKKE virker.
Comments:
Eller også er det bare for at slå fast, at man ikke bliver snydt og det er let og lige til!? Det er da helt almindeligt sælgende - du tænker vist ikke særligt kommercielt!!! Eller kvindeligt...
 
Men i det mindste tænker jeg. Det er ikke som om der ligger den voldsomme tankegang bag forsiden på Bazar, bare som eksempel.
"Wow" er som regel noget man siger, når man slet ikke kan finde på andet. Og netop med dette "ord" i store pinke typer er da med til at mere end antyde at "Beauty-tricks" normalt IKKE virker. Det kan godt være jeg ikke "tænker kvindeligt", men jeg kan sproget.
VH Sebastian.
 
Helt enig. Wow symboliserer overraskelse. Man er altså forundret, over at der rent faktisk findes tips, der virker.
Nu har jeg ikke læst bladet, og gør det nok heller ikke før om et par år i min læges venteværelse, og jeg kan derfor ikke udtale mig om kvaliteten af tipsene, men mon ikke de er i stil med "drik vand", "spis sundt", "kom hæmoridecreme under øjnene" etc. At den slags blade kan løbe rundt og måske endda have overskud gør mig heelt utroligt stolt over at være kvinde. Hvad kan jeg sige andet end "WOW!"
 
Personligt er jeg nu mere til hvad der måtte ligge bag overskriften på det splinternye Spis Bedre: "Venner til stor frokost: Vi har gjort alt forarbejdet for dig".
Nu vil jeg ikke udbryde WOW, men så i stedet i stedet bare et højt WUHUU... Vil det ikke dermed sige, at de har gjort rent, ryddet op, dækket bord, lavet mad osv. osv. osv.???
Jeg håber.. men er bange for jeg bliver slemt skuffet (jeg har ikke åbnet bladet endnu) - men må hellere vente med at invitere til jeg har læst artiklen ;-)
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?