<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

lørdag, juli 21, 2007

Nogle spørger måske sig selv: "Hvad er egentlig forskellen på De Radikale og Ny Alliance?" og de fortjener naturligvis et svar: Ingen, så bare spis din müesli, Tage.
Men hvis nogen mener det seriøst, kan jeg godt forsøge at formulere et svar, for spørgsmålet er jo relativt kompliceret, idet begge disse partier er fokuseret om kampen for visse udsatte grupper: I dette tilfælde mere specifikt den gruppe, man kunne omtale som "velbjærgede akademikere". Men forskellen er at hvor Ny Alliance ønsker flere velbjærgede, så ønsker de Radikale flere akademikere.
Comments:
Det kunne jo også være, at Ny Alliance faktisk har indset, at De Radikale med deres ønske om at åbne Danmarks grænser for ubegrænset indvandring samt andre holdninger på værdibaserede områder som skole- og retspolitik m.v.) har fjernet sig så langt fra flertallet af den danske befolkning, at de har sat sig totalt uden for indflydelse.

Men det er nok for meget forlangt, at et socialistisk fjols og en latterlig, kedelig, selvgod stand-up komiker som Sebastian Dorset skulle kunne forstå dette....
 
Gud ja, Peter S. Det var jo Naser Khaders ordrette begrundelse for at starte partiet. Og en logisk grund til at De Radikale gik voldsomt frem ved det seneste valg, dit kloge, indsigtsfulde, empatiske menneske.
 
Sebastian Dorset, man kan ikke engang printe dine venstreorienterede udgydelser ud og bruge dem som lokumspapir, for de er for fulde af bullshit allerede!
 
Hej Sebastian...

Beklager at måtte afbryde jeres meget saglige diskussion med noget, som på ingen måde har med din blog at gøre, men ved ikke lige, hvor jeg ellers skal skrive dette, så du med sikkerhed læser det, so here goes...

Jeg så dig nede på gaden i dag (2. aug), hvilket jeg har gjort et par gange efterhånden... Bare roligt, jeg følger ikke efter dig eller noget... Nåh men, sidst jeg så dig, lovede jeg mig selv, at jeg ville finde på noget kækt at sige, som: "Halløj der, hvad siger du til en kop kaffe sammen med mig i den nærmeste fremtid?"... Men føler det et eller andet sted vil virke ret stalker-agtigt (-hvilket dette vel egentligt også gør). Desuden drikker jeg ikke kaffe og et eller andet sted lyder det bare ikke så godt at sige: "Hvad siger du til en flaske Søbogaard Hyldeblomst og et stykke æbletærte med creme fraiche?"

Ved ikke helt, hvad du kan bruge disse oplysninger til, men tag det som en kompliment... Et eller andet sted derude i den store, store verden sidder der en prinsesse på fjerde sal og drømmer om at spise æbletærte i dit selskab...

Hmm... Lidt for skummelt?
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?