<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

torsdag, august 09, 2007

671 mails skulle der til før Anders Fogh Rasmussen indvilligede i at tale med Ekstra Bladets Bo Elkjær. Hvis han nu havde kendt det magiske tal med det samme, så kunne han jo snildt have sendt 671 mails på en eftermiddag.
Comments:
Tja, der er jo nok ingen tvivl om, at Sebastian Dorset i al sin stupide anti-amerikansme havde foretrukket, at Saddam Hussein stadig regerede i Bagdad - hellere det, end at USA skulle hjælpe irakerne med at gennemføre det demokratiske valg, som rent faktisk har fundet sted. Anders Fogh Rasmussen har 0 grunde til at tale med Bo Elkjær fra EB, mens der er mindst 1000 gode grunde til, at Sebastian Dorset skulle holde sin stupide, venstreorienterede kæft!
 
Så det du grundlæggende siger Henrik er at du ikke har humor og derfor ikke kan forstå en joke. Du er da blevet godt gammeldags paranoid ser det ud til.

Jeg synes personligt at det er synd for dig.
 
Hej Spisefisken.
Tjah, nu har jeg læst Henriks "kommentar" (mænd af hans type kommenterer jo aldrig, de udgyder snarere, fuldstændig løsrevet fra udgangspunktet) et par gange, og jeg kan ikke rigtig læse det på andre måder end at jeg skal tie stille, fordi jeg er venstreorienteret. Det trækker jo nogle smukke, historiske paralleller, som jeg undrer mig over at mere besindige højreorienterede ikke tager afstand fra, som når jeg fx. har taget afstand fra stenkastende "Autonome".
Ikke at de er ansvarlige for dem, men det ville da klæde ledende højremoderate at gå ind i en debat i stedet for at lære "folk" som Henrik at det er i orden bare at skyde budbringeren. Og så garneret med Foghs gode, gamle "vil I hellere have Saddam tilbage"-argument. Hvorfor tror Henrik mon at man ikke væltede Saddam i den første Irak-krig i 1991? Fordi den ældre Bush var mere "fakta-afhængig" end den nuværende, og derfor tog de efterretningsrapporter alvorligt, der forudså det nuværende kaos efter Saddams fald.
VH Sebastian.
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?