<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

fredag, august 10, 2007

Hvis ordet "Mus" for den semirunde sag, der ligger ved siden af ens tastatur, stammer fra USA så er det virkelig et eksempel på at fedme er et stort problem derovre. Hvis man ser en genstand på den størrelse og tænker "mus", må landets gnavere være fuldkommen vanvittigt proportionerede.
Comments:
Jeg tror at Dr. Douglas C. Engelbart har været på visse bevidsthedsudvidende stoffer da han i 1963 havde opfundet computermusen. Den var nemlig kubisk. Så med mindre musene tog ophold i feks mælkekartoner for derefter at æde sig tykke, tror jeg der ligger andre overvejelser bag navnet.
 
De fleste computer-mus er i hvert fald større end Sebastian Dorsets hjerne... Hans bemærkninger omkring mus er ikke engang sjove (hvornår har den mand nogen sinde været det), men bare et eksempel på den latente anti-amerikanisme, der har det med konstant at dukke op til overfladen på danske mainstream kulturradikale eller vensteorienterede fjolser som Sebastian Dorset.
 
De mest fesne mennesker, er dem som sviner, uden at turde skrive hvem de er... Og det er utroligt gode agumenter, der bliver præsenteret...! Hurra for den anonyme tosse!
 
Tak til Dr. Blumensaadt. Altid rart med folk, der ved hvad de taler om.
Og tak, Michael, men man forstår jo nogle gange godt, at folk foretrækker at være anonyme. og til den anonyme skribent: Hvis man er "Anti-amerikansk" ved at fremhæve at USA har en grasserende fedme-epidemi, så må du godt kalde mig det. "Fakta er forkastelige" er vist højrefløjens nye mantra....
VH Seb.
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?