<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

torsdag, juni 05, 2003

Jeg havde en utrolig lang morgen. Jeg var loebet toer for broed, men kom saa i tanke om at det jo egentligt er det samme der er i havrefras. Det tager bare ret lang tid at smoere dem og skaere salami ud saa den passer i stoerrelsen.
Jeg synes aviser er lidt kedelige. "Viser" er endnu kedeligere, men i det mindste hurtigere overstaaet. Men jeg har opfundet en lille leg der goer det mere spaendende at komme gennem hele TO aviser om dagen.
Det er enkelt: Man starter med at kigge i Politiken, og finde alle notitser om voldtagt, knivstikkerier og paasatte brande, og saa vaedder man med sig selv om de involveredes etnicitet. Bagefter kan man saa slaa facit op i Ekstra Bladet.
Bare hvis man keder sig.

mandag, juni 02, 2003

Ups. Jeg har vist dummet mig. Det er nok en fejl at fokucere udelukkende paa TV2. Der er jo ogsaa spaendende kanaler som TV3 at skrive til, og de skal da ikke snydes for en lille genistreg:
Jeg forestiller mig et program med Lotte Thor som vaert, og saa ti gaester: Saa skal Lotte Thor proeve at sige en hel saetning, og den der kan gaette hvad hun mener, har vundet 15.000!
Hun er jo en enmandsudgave af den gamle leg, hvor man sidder i en rundkreds og hvisker en saetning i oeret paa sidemanden, som saa ikke opfatter den rigtigt.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?