<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

tirsdag, oktober 28, 2003

Lysstofroer er meget menneskelige. Saa snart de naar en vis alder, saa er de laengere tid om at komme igang. Det er som om de siger "har jeg ikke lyst RIGELIGT tidligere?!?. Og er det overhovedet noedvendigt med alt det lys. Det havde vi ikke i krigens tid, og vi var lykkelige. LYKKELIGE, siger jeg dig".
Eller ogsaa er det bare mig der ikke skulle have anskaffet mig det dér "talende lysstofroer".

mandag, oktober 27, 2003

Det ville bestemt blive lettere at komme i form sammen med resten af jordens befolkning, hvis bare informationsniveauet var lidt bedre. Kan vi ikke faa at vide paa hvilken kanal og hvornaar de sender den dér "globale opvarmning"?

tirsdag, oktober 21, 2003

Jeg var lige ved at vinde i tips. Jeg manglede bare at faa tanken, gaa ned til forhandleren og udfylde en kupon med de rigtige tegn. Men det var taet paa!
Nogen sagde at kvinder er tiltrukkede af farlige maend. Gaelder det ogsaa maend, der lider af pest?
Jeg var interesseret i at faa min egen faste klumme i Politiken. De var umiddelbart lidt skeptiske, og spurgte om jeg kunne komme med et eksempel paa en af mine markante meninger. Jeg sendte et eksempel, men siden hoerte jeg aldrig fra dem. Hvad er der galt med "denne maelk er sur!"

mandag, oktober 13, 2003

at vaere statsmand i Danmark er lidt som at vaere dykker i et badekar.

onsdag, oktober 08, 2003

Jeg synes at den danske politiuddannelse er utilstraekkelig. Her bliver man stoppet for at koere for hurtigt, og maa konkludere at de ikke har fattet en meter af Einsteins relativitetsteori. Hvis alt er relativt er det vel diskutabelt om jeg koerte 140 i timen?
Kan Tasmanien kalde sig "Leverandoer til det Kongelige Danske Hof"? Og findes der andre hoffer herhjemme, som vi bare ikke hoerer saa meget om? Det Stalinistiske danske hof? Det Satanistiske? Og er der personsammenfald?

tirsdag, oktober 07, 2003

Jeg har altid droemt at koebe en stor softice og bare lade den smelte, og saa gaa tilbage med den og skrige "Kalder I den bloed - den er jo flydende!"

torsdag, oktober 02, 2003

Jeg var et overvaegtigt barn. MIne foraeldre havde ikke babyalarm. De havde en seismograf.

onsdag, oktober 01, 2003

Under stroemsvigtet var der folk som sad fast i Metroen i timevis: Hvis jeg havde vaeret ansvarlig for selskabet ville jeg vaere skredet ind LANGT tidligere. For de allerfleste billetter udloeb efter en time, saa allerede der kunne man have skrevet en masse boeder ud.
Jeg er begyndt paa det der "powerwalking". Men jeg holdt kun i tre kvarter. Mest fordi at folk blev sure. Helt aerligt: Hvis Magasin ikke vil have man bruger deres rulletrapper, saa kan de saette et skilt op!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?