<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

mandag, april 26, 2004

Jeg vil ikke lyde moralsk, men jeg synes Robert Hansen er et dårligt forbillede for ungdommen. Han har været med i de dér Anja og Victor-film, jo!
Ludomani kan være utroligt farligt. Jeg fik i hvert fald en del skrammer i forbindelse med en boksekamp. Måske skulle jeg ikke være gået i gang med at indhente væddemål før dørmanden havde smidt dem ud.
Hvis man bruger sit liv på at lede efter meningen med livet vil jeg foreslå at man stopper når man er ca. midaldrende. Ellers finder man den jo alligevel først når det er for sent at gøre noget ved det.
Når nu der er alle de dér Gør-det-selv programmer i TV, kunne man så ikke lave et lidt mere korvarigt, der bare filmede nogle gode telefonnumre på håndværkere fra de gule sider?

mandag, april 19, 2004

Hvorfor skal alle de dér stand-up komikere ALTID lave jokes om onani. Jeg går da heller ikke rundt og kommenterer deres sexliv.

torsdag, april 15, 2004

Hvis man lider af panisk angst for sæbebobler er konfrontationsterapi måske en løsning. Men kun kortvarigt.
På den anden side er det en behandlingsform der er langt mere anvendelig i det tilfælde, fremfor hvis man lider af dødsangst.

lørdag, april 10, 2004

Hvis noget går som varmt brød, så får man masser af kolde kontanter. Hvilken temperatur har byttepengene så egentlig? Lunkne?
En af mine venner er utrolig positiv i forhold til tørretumblere. Han roser og roser dem, men jeg tror nu at det mest er varm luft.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?