<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

tirsdag, september 20, 2005

Hvis man skal hjælpe de fattige ved at give de rige flere penge, så er det eneste middel da at hæve flaskepanten på årgangsvine.
Chatte er i forhold til samtale, som Brian Nielsen er i forhold til boksning.
Større ulighed skaber dynamik i et samfund. Bare se på Rusland. Oliemilliardærerne køber fodboldklubber osm legetøj, mens folk dør i gaderne. Det er sgu da dynamisk!
Allan Niebuhr, konservativt medlem af Indfødsretsudvalget nægter at give dispensation for kravet om danskkundskaber til torturofre, der har indlæringsvanskeligheder på grund af deres traumer. Som han siger: Det kunne i sidste ende føre til at en analfabet blev medlem af folketinget. Mig bekendt er der ikke noget krav om sproglige færdigheder for valgbarhed til Folketinget, og jeg tvivler på at de valgte medlemmer vil lade sig teste. Den eneste politiker, der deltog i TV2's "Test Nationen"; Århus' borgmester Loise Gade, ville for eksempel ikke oplyse hvilket resultat hun fik. Mener Allan Niebuhr at man fremover skal bestå en form for "Folketings-eksamen"?
Man forstår jo godt at Eva Kjer Hansen kan få den tanke at mere magt til de rige kan hjælpe de svageste. Personligt er hun jo en lille noksagt, der er blevet trukket ind på en ministerpost af de stærke drenge.
Har du set hvor mange Porcher der er på gaderne, Eva. Hvor mange kontanthjælpsmodtagere sidder der i dem?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?