<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

lørdag, november 26, 2005

Når man ser "dansere" i musikvideoer forstår man godt, de altid optræder i grupper. Det ser fint nok ud når de står syv mennesker i kostumer, men alene på et tætpakket diskotek ligner man jo en spastiker, der styrketræner.

fredag, november 25, 2005

Julefrokoster for ældre er jo en utrolig lejlighed for at drikke sig fuld, gøre mærkelige ting, være sammen med de forkerte og råbe af folk man skal se igen næste uge. Eller det som teenagere kalder "Torsdag".
TV-Zulu havde i år valgt at afholde deres awardshow med temaet "ned med Janteloven". En kliché så træt at selv Anja Andersen smågaber. Og mindre komisk bliver det jo ikke af at årets vært, Jan Elhøj, tidligere i sin tv-karriere har stået bag tv-indslag som "Skyd en kendt". Men det var jo før han selv blev det.
Det sjoveste ved hele dette påklistrede tema var dog da det blev præsenteret af Jan Elhøj, og man i forgrunden helt tydeligt så en lille gruppe der stod og snakkede livligt med ryggen til scenen, så værten kun kan have set deres reklamebureau-slash-pladeselskab nakkehår.
Åh jo - janteloven har mange gode år i sig endnu.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?