<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

tirsdag, august 29, 2006

Hvis jeg var dværg, ville det første jeg gjorde være at få mig en dating-profil med titlen "Frækfyr87cm"
I Danmark har vi SAS-ligaen, sponsoret af SAS. I England har de efter egen vurdering verdens bedste liga, og så hedder den Premier League. Opkaldt efter et sløjt isfirma, eller hvad?

søndag, august 27, 2006

Mit bud er: Tvangsinlæg Claus Hjort Frederiksen en måned. Ikke fordi han fejrer noget, klinisk, men bare fordi at det ville være godt for ham.
Nogle mennesker har brug for personlig udvikling. Claus Hjort har brug for evolutionær udvikling.
Nogle gange advicerer reklameblokkene om "en nyhed, fra den gamle fabrik". Jeg er imponeret over den omstillingsevne, man har tænkt ind i produktionslinien på denne "gamle fabrik", da den blev bygget engang i industrialiseringens begyndelse.
Mit spørgsmål er bare, hvad den hed de første 30 år?
Statsminister Anders Fogh Rasmussen har kørt for stærkt bag i sin ministerbil, og så forlanger Socialdemokraterne at han undskylder. Anders Fogh Rasmussen har ført os ind i en uvindelig krig i Irak, og forvandlet det danske samtaledemokrati til et medieliderligt magtfuldkomment majoritetsdiktatur, uden debat lytten til mindretallet.
Han kan køre så stærkt i bil han vil. Gerne meget, meget hurtigere.

onsdag, august 16, 2006

Venstres arbejdsmarkeds ordfører, Jens Vibjerg, selv landmand af profession, mener nu at man skal sætte arbejdsløse akademikere til at gå med aviser. Spørgsmålet der trænger sig på er naturligvis hvad landmændene så skal gøre for deres EU-tilskud?
Men primært fortjener forslaget naturligvis ros. Det er ikke hver da at Venstre SÅ åbent erklærere sig som jantelovens primære forsvarer i Danmark. Jeg har selv været avisbud og kan dårligt se logikken i at lade de BEDST uddannede passe det jobs, der kræver FÆRREST kvalifikationer. Kunne vi ikke lige så godt lade de arbejdsløse akademikere blive politikere. Det virker som et job, de fleste kan klare.
Jeg har en klage over min telefon. Jeg skulle til et vigtigt møde, så jeg stillede den på lydløs. Men den larmede stadig en del da jeg tabte den. Hver gang, faktisk.
Jeg har fået en fantastisk idé til et nyt TV-program. Det skal foregå i et studie, hvor ti deltagere sidder rundt om en vært, der er en løve eller en alligator eller måske en vred bavian, og så skalde se, hvem der tør sætte sig tættest på. Jeg kalder det "Hvem vil være nær".

tirsdag, august 08, 2006

Dansk Folkepartis sundhedsordfører Birthe Skaarup, mor til Peter, bliver af Politiken konfronteret med en meningsmåling der viser at 86% af de adspurgte går ind for at tillade aktiv dødshjælp. Mor Birthes reaktion: "Befolkningen har ikke forudsætning for at tage stilling til det spørgsmål".
Efter en sommer hvor DF har kastet den ene luns af uladsiggørligt valgflæsk ud efter den anden er det da et spændende brud med partiets vanelefleri. Vildet sige at man vil til at føre rigtig politik og ikke bare lefle for laveste fællesnævner? Eller vil man straks kaste sig ud i et krav om at få vedtaget at folk, der går ind for aktiv dødshjælp ikke må bosætte sig i nærheden af hospicer og hospitaler?
Hvor mange år er det nu lige, du har levet af at være politiker, Birthe?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?