<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

onsdag, oktober 30, 2002

Nu hvor jeg har kastet mig ud i en kriminel løbebane som hacker og alt muligt, så har jeg mine overvejelser: Kan man røve en halalslagter, bevæbnet med en kotelet?

lørdag, oktober 26, 2002

Ok. Så har jeg fået ny bankrådgiver. Jeg kan blive så indebrændt. Når jeg tænker på de TIMER jeg har brugt på at være sexet og forførende overfor den gamle (i bogstaveligste forstand). Her har jeg aldrig en eneste gang forsømt at finde min strammeste cardigan frem før jeg gik i banken, og ALDRIG glemt at blinke skælmsk, når jeg forklarede hvorfor det bare var supernødvendigt for mig med nye dækkeservietter. Det trick havde jeg perfektioneret, så jeg mindst hver tredie uge kunne skaffe tre af de store til weekenden. (Så var der både til en kasse øl og et gult klippekort). Men den nye er måske heller ikke uimodtagelig for min charme. Hun er ganske vist ung. Og ret lækker. Og går sikkert en del i byen selv. Måske skulle jeg skifte bank.

torsdag, oktober 24, 2002

Jeg har forsøgt mig som hacker. Jeg har altid følt mig tiltrukket af denne coole, højteknologiske kriminalitetsform, der i sin kispus med samfundets love og normer trækker en direkte linie mellem narrens og anarkistens rolle. Som understreger stkøbeligheden i den teknologi, vi tror vi betjener - eller betjener den os?!? Men åbenbart er det ikke god hacker-etikette at smide sig ned på skødet af sin bankrådgiver og febrilsk slå på alle tasterne for at overføre flere pengetil sin konto. Krukker.

fredag, oktober 18, 2002


Jeg havde en interessant drøm i nat. Jeg drømte at alle de piger der havde afvist mig pludseligt fortrød. Der var række på række af grædende piger der nu pludselig godt ville have mig alligevel. Unge og gamle mellem hinanden, smukke og grimme, tykke og tynde. Og det var bare dem fra i lørdags. Hvis det havde været for hele livet havde jeg ikke kunnet nå at drømme det på én nat.

onsdag, oktober 02, 2002

Så har jeg været på sommerferie. Det blev til to dage i Aalborg med en af mine venner. Han skulle til jobsamtale, og jeg kunne lige så godt tage med. Han prøvede godt nok at være høflig og sige at det "slet ikke var nødvendigt", men jeg kunne nu mærke at han godt ville have lidt opbakning, og han sukkede da også lettet da jeg insisterede.
Det gjorde mig godt at rejse. Jeg var på toppen på vejen derop. Under hele togturen var jeg utroligt opmærksom på alle de ting, vi passerede, og havde en sjov kommentar til de fleste. Jeg var virkelig kupéens lyse hoved. Sjovt som rejser virker forskelligt på folk. Min ven blev helt træt under vejs og blev bare ved med at sige "Hvor er der langt til Aalborg". Deroppe blev han frisk igen. Jeg tror det opmuntrede ham at jeg tilbød at gå med ind til samtalen. Den stakkels mand var helt stresset og kunne kun mumle at han ikke troede at man måtte tage nogen med. Og hvis han vil være sådan en stikstikker er det jo hans eget problem. Men det gik vist godt alligevel, for han fik i hvert fald jobbet. Han var ude at fejre det med sine nye kolleger hele aftenen, og det var åbenbart en lukket fest på grund af "firmahemmeligheder". Der er åbenbart utroligt meget industrispionage i Aalborg og omegn. Men der var nu også hyggeligt på vandrehjemmet.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?