<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

mandag, marts 24, 2003

Er jeg den eneste der mener at det er Ridley Scott der er den sande bagmand for krigen. Efter succesen med "Black Hawk Down" sidder manden jo og mangler et nyt manus. Snart ser vi filmen "Tomahawk Down" om et stakkels missil der falder ned bag fjendes linier.

tirsdag, marts 18, 2003

Hvor er det typisk de fantasiløse amerikanere at lave en sequel. Hvorfor ikke angribe et sted de ikke har været før og prøve nogle nye ting af, i stedet for bare at følge op på en gammel succes fra 90'erne.
I morges kom jeg ned på Vesterport Station: En højtalerstemme blev ved med triumferende at meddele at "Nu kører der igen S-tog mellem Hovedbanegrden og Østerport". Bliver deres succeskriterier ikke lavere og lavere?

lørdag, marts 08, 2003

Jeg har fået verdens største bums. Lige midt i ansigtet. På næsen. Jeg har følelsen af at alle folk stirrer på mig. Måske skulle jeg holde op med at gå omkring med en stor blå plakat på maven. Men jeg synes bare det virkede som en god idé, men det virker ikek rigtig som om det for alvor afleder folks opmærksomhed med teksten "Se, er det ikke en helikopter deroppe?!?"
Jep, så er jeg blevet gør-det-selv-mand. Jeg har hørt at de er DET, pigerne vil have. En mand der kan noget med sine hænder og ikke er bange for at gå i gang med byggeprojekter. Jeg ved så ikke rigtig hvordan jeg skal besive det overfor omverdenen. Måske skal jeg hænge min modelflyver op i vindueskarmen? Den ser jo fin nok ud, så længe bruganvisningen ikke hænger ved siden af og afslører at det skulle have været et skib.
Hvorfor hedder de der sødlige kiks "digestives"? Hjælper de på fordøjelsen eller prøver fabrikanten bare at bilde folk ind at INGEN andre fødevarer rent faktisk bliver bearbejdet i kroppen?

onsdag, marts 05, 2003

Netto er nu en dejlig forretning. Jeg så i lokalavisen at de uddeler et gratis eksemplar af en vare, hvis man finder en der er for gammel. Så alene i går talte jeg med Pernille 41 gange. Hun virkede en smule irriteret til sidst, men de to fyre hun fik til at slæbe mig ud på lageret slog mig slet ikke. De maste bare den pakke tændstikker, jeg havde vist hende, 14 cm ned i halsen på mig. Nu rasler det sjovt når jeg går. Men Pernille vinkede til mig da jeg gik. Og jeg fik en gratis pakke digestives. Jeg hader digestives, men det ville virke uhøfligt at lade den stå, når det nu var Pernille der havde givet mig den.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?