<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

fredag, august 20, 2004

Når jeg ser tilbage på mit liv, ville jeg nogle gange ønske at jeg som 18-årig havde samlet alle de piger der gennem min ungdom ville afvise mig, og så lade dem få det overstået på én gang. På det tidspunkt var Parken selvfølgelig under ombygning, men alligevel. Det ville blive et flot kampråb.

lørdag, august 07, 2004

Alle sexuelle præferencer er accepterede i dag. Næsten! Men os der kan lide at spise pasta under samlejet, vi skal stadig mobbes!

torsdag, august 05, 2004

Et meget brugt udtryk i danske aviser er udtrykket "sex-dræbt". Det er noget man primært risikerer som kvinde, kan jeg forstå, primært på Ekstra Bladet og BTs artikler. Jeg har en idé om at udtrykket dækker over noget i stil med "dræbt for/før/under/efter sex", men jeg synes alligevel at den forkortede version har en vis charme. Hvis man læser formuleringen for sig selv, kan det ikke undgå at virke som en rar død, hvis den altså skal have en årsag. Drukningsdøden eller kvælningsdøden må da være værre end "sex-døden". Nu skal jeg ikke bringe mine egne evner ind i diskussionen, men jeg tvivler på at jeg har potens til at kneppe nogen ihjel, bortset fra ganske små padder.
Men det ville da være et ry som gav én vis gysende beundring på byture.

mandag, august 02, 2004

Mariann Fischer-Boel som ny EU-kommisær. Christian Mejdahl kan omsider ånde lettet op.
Spændende med en regeringsrolade. Det man bare ikke kan lade være med at tænke på er, hvor lang tid der går, før nogen fortæller Svend Erik Hovmann at han ikke er skatteminister længere.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?