<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

onsdag, november 29, 2006

Ville der være en samfundsøkonomisk gevinst i at samkøre vaccineringer og tattoo-butikker?

tirsdag, november 28, 2006

Knorr har lavet nye supper. Udover at det uden konkurrence er dagens store, glade nyhed, så synes jeg reklamen vækker en voldsom trang i mig. Slutreplikken er "til dig, der er vild med tomat". Og noget i mig skriver efter at vide, hvem fanden der er "vild med tomat"? Jeg har hørt om "vild med dans", men hvem er "vild med tomat"?
Er tomat ikke højst et tilbehør, man kan få med eller måske sætte pris på. Ligefrem at være vild med det, finder man nok ikke nogle, der vil kalde sig.

mandag, november 27, 2006

På en helt almindelig dag forventes det - og arbejdes der på - at der i min opgang skal leveres Dato, 24Timer, Nyhedsavisen, "Rigtige" aviser samt post, og det løse, som reklamer, lokalavis, søndagsavisen med mere.
Det er et minimum af fem bude, der har eller skal have deres daglige gang på mine trapper.
Fremtiden tilhører budene, i en grad så gamle Charles Bukowski må fryde sig i sin grav.
Men hvordan får vi uddannet så mange mennesker til at komme op og i gang midt om natten? Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen er jo på god gammel stalinistisk vis i gang med noget tvangsudskrivning af arbejdsløse, men hvorfor stoppe der? Hvorfor ikke oprette "Bude-lejre", hvor man kan træne klassiske skills som "adressekendskab", "trappeløb", "hunde jui-jitsu" og sligt. Og selvfølgelig modtage undervisning i hvordan ting som "døgnrytme" bare er en falsk, småborgerlig bevidsthed der står i vejen for det Fogh Rasmussenske Utopia.
Folk må lære at stå op om morgenen, eller om natten, rettere. Samfundet har ikke tid til at de sover. Der er brug for folk til at bære papir med reklamer på omkring i byerne. Og snart får vi brug for endnu flere bude til at bære de ulæste aviser væk igen.

torsdag, november 16, 2006

Mange spørge sig selv hvad "W'et" I George "W" Bush står for, og det står simpelthen for "Worfor kaster vi ikke os selv ud i en angrebskrig mod en anden nation med det dobbelte formål at berige vores forretningsvenner OG fjerne focus fra vores håbløse indenrigspolitik".
Man forstår godt, han forkorter det.

onsdag, november 15, 2006

Kan en strømafbrydelse betragtes som et "power-nap"?
Hvis en diabetiker siger "Du er næsten FOR sød", er det så en fornærmelse.
Men det er jo en alvorlig ting. Flere og flere unge får jo "gammelmandssukkersyge", hvilket giver den diagnose en helt ny klang. Den lyder nærmest som om man får en hang til Altheabolcher og likør.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?