<$BlogRSDUrl$>

Løse indfald, dumme jokes, stråtanker og andre tåbeligheder, fra en dansk tosse, der burde have bedre at give sig til.

onsdag, december 27, 2006

Søren Krarup er meget forarget over at nogle præster i deres civile liv og uden præstekjoler vil lave en aktion vendt mod de danske flygtningeregler, der gør at irakere venter på udvisning til et land, der ifølge Kofi Annan er midt i en borgerkrig. Søren Kraup mener ikke at det sømmer sig for præster at blande sig i den offentlige debat. Nu er han jo selv et strålende eksempel på at der kan være en pointe i netop dét, men hvis man holder sig til det etiske, er det da mærkeligt at afvise folks ytringsfrihed på grund af deres erhverv. Eller er det på grund af deres holdninger. Det er vel kun et skridt fra ta mene, at folk ikke må besidde bestemte job på grund af deres holdninger.
Man taler meget om den sociale arv, og så er det da dejligt at et firma som Danske Bank kan beroligere det bekymrede med deres seneste reklameserie, der viser at hvis man virkelig knokler, har talentet og ambitionerne, så kan man tjene sig i op til at blive uddeler af gratisaviser på Rådhuspladsen!
Når vi brokker os over at "ingen viser hensyn i trafikken" mener de fleste jo at folk ikke flytter sig, så de ikke selv behøver vise hensyn.

mandag, december 25, 2006

Vores pessimisme omkring jul er helt utrolig: Vi spørger vores bekendte: "Har du haft en god jul", som om vi forventer det modsatte. Men det er jo ikke rigtig trist. Det rigtig triste er, at det er hvad vi får!
Efter en måneds forberedelser kommer vores elskede tilbage med udmeldingen "Ja, det var da egentlig ok".
Vi ville have dræbt en bjørn for at få et bedre udsagn ud af hende til daglig.

tirsdag, december 19, 2006

Tophistorien på Dansk Folkepartis hjemmeside har overskriften "Nultolerance overfor voldsautonome". Udover at partiet her svigter sit blødende hjerte for et rent og uforfalsket dansk ved at opfinde egne ord, så er der jo ikke så meget spændende i den nyhed. Går nogensomhelst andre ind for tolerance overfor voldsmænd? Har nogen ytret at det var ok da de autonome gik amok i lørdags? Hvis nogen først er defineret som "voldsautonome", siger man så ikke allerede at de skal retsforfølges?
Men partiet er jo kommet til sin nuværende position ved uhømmet leflen, så mon ikke proselytterne endnu engang jubler begejstrede rundt omkring. Nogle af de "voldsautonome" var jo også (gys) udlændinge.

lørdag, december 16, 2006

Når Danmark nu har fået en James Bond-skurk, som man har revet direkte ud af en dasnk reklameblok, så er Mads Mikkelsen da et af de heldigere valg. Heldigere end fx Harry! Eller Niels Olsen fra Schulstad. James Bond havde aldrig fået bugt med hans evindelige ordspil.
Jeg elsker at få søde kompliemnter fra piger. Min exkæreste sagde for eksempel engang til mig, at jeg var "utroligt svær at undervurdere", og det har jeg altid værdsat.

mandag, december 11, 2006

Hvem fanden gider rejse til Spanien for at opleve "Sand"? Så hellere sidde hjemme og vente på at Råbjerg Mile tager sig sammen og kigger forbi.
At dømme udfra reklamerne så var de nordiske guder vilde med Valhalla-is, mens de græske foretrak Ferrero Rocher. Det er jo en af verdens første religiøse konflikter lige dér.
Måske forklarer det hvorfor de græske guder boede på et fjernt bjerg og ikke lod sig se. Ren skam!

søndag, december 10, 2006

Jeg er en "Singer"-songwriter. Jeg skriver mest om symaskiner. Det er svært at være romantisk uden at ens referencer bliver lidt patroniserende.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?